REZERVONI
2
Jul, 2022
3
Jul, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

NA KONTAKTO

Në HOTEL GOLD ne vlerësojmë mysafirët tanë dhe kohën e tyre. Ne përpiqemi të sigurojmë komoditet dhe rehati në çdo kohë të ditës – të gjitha shërbimet në HOTEL GOLD janë 24/7.

Adresa

rruga Boulevard Krste Misirkov nr.13 Shkup 1000 Maqedonia e Veriut

Kontakt forma

Na dërgoni një mesazh dhe ne do të përgjigjemi sa më shpejt