РЕЗЕРВИРАЈ
12
May, 2022
13
May, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

КОНТАКТ

Во HOTEL GOLD ги цениме нашите гости и нивното време. Ние се трудиме да обезбедиме удобност и удобност во кое било време од денот – сите услуги во ХОТЕЛ ГОЛД се 24/7.

Рецепција

Информации и Прашања

Адреса

улица Булевард Крсте Мисирков бр.13 Скопје 1000 Северна Македонија

Контакт форма

Испратете ни порака и ние ќе одговориме што побрзо.