REZERVONI
25
Oct, 2021
26
Oct, 2021
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

RETH NESH

Udhëtoni shkëlqyeshëm në Shkupin me 4 yje ‘Hotel Gold’. Ne ju mirëpresim me një vendndodhje të shkëlqyeshme në zemër të Shkupit.

Rreth nesh

Ejani dhe akomodohuni mrekullueshem në hotelin madheshtor me 4 yje Hotel Gold Shkup. Ne ju mirepresim në lokacionin fantastik në zemër të Shkupit, në afërsi tëpjesës së vjetër historike tëqytetit dhe vetëm 5 minuta larg nga qendra e Shkupit, zona e biznesit dhe disa nga restorantet më tëmira te qytetit. Hotel Gold ka gjithsej…