REZERVONI
12
Aug, 2022
13
Aug, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

Heritage of Excellence

Ejani dhe akomodohuni mrekullueshem në hotelin madheshtor me 4 yje Hotel Gold Shkup. Ne ju mirepresim nëlokacionin fantastik nëzemër të Shkupit, nëafërsi tëpjesës sëvjetër historike tëqytetit dhe vetëm 5 minuta larg nga qendra e Shkupit, zona e biznesit dhe disa nga restorantet mëtëmira te qytetit. Hotel Gold ka gjithsej…

Room, Suites

Hotel Gold ofron 82 dhoma dhe suita, secila paraqet komoditet luksoz dhe të pakonkurueshëm.