РЕЗЕРВИРАЈ
12
May, 2022
13
May, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

ЗА НАС

Брилијатно патувајте во 4 ѕвезди скопски ‘Хотел Голд’. Ве пречекуваме со извонредна локација во срцето на Скопје.

За нас

Дојдете и акомодирајте се фантастично во 4-звездниот Хотел Голд, Скопје. Ние ве пречекуваме во фантастичната локација во срцето на Скопје, во непосредна близина на стариот историски богат дел од градот и 5 минути пешачење до центарот на градот, градскиот саем и најдобрите ресторани во градот. Хотел Голд…