РЕЗЕРВИРАЈ
2
Jul, 2022
3
Jul, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

Heritage of Excellence

Дојдете и акомодирајте се фантастично во 4-звездниот Хотел Голд, Скопје. Ние ве пречекуваме во фантастичната локација во срцето на Скопје, во непосредна близина на стариот историски богат дел од градот и 5 минути пешачење до центарот на градот, градскиот саем и најдобрите ресторани во градот. Хотел Голд…

Room, Suites

Хотел Голд нуди 82 соби и апартмани, од кои секоја има луксузна и неспоредлива удобност.